Onafhankelijk advies in Rantsoen optimalisatie en Jongveeopfok

Ieder bedrijf is uniek. Daarom zijn wij flexibel in de begeleiding. Het doel is om een service te verlenen op een ontspannen en onafhankelijke manier.

Begeleiding in Jongveeopfok

Van kalf tot Vaars. Een belangrijke periode met vele fases. Iedere fase vraagt om aandacht. Het is de kunst om iedere fase vlekkeloos te laten verlopen en dat is niet altijd makkelijk.

Door samen te kijken waar verbeterpunten liggen, en hiervan een plan te maken kunnen we telkens een stap vooruit zetten. Soms kunnen wij u telefonisch al een aantal tips geven. Maar wij staan ook voor u klaar om uw bedrijf te bezoeken en met u mee te denken om de jongvee opfok naar een hoger plan te brengen.

Online Meeting vanuit onze kalverstal in Dalfsen

Sinds de corona pandemie hebben we ons verdiept in het online gebeuren. We hebben een opstelling gemaakt in onze kalverstal. Met video’s, foto’s, kalveren voer en ons ECF Kalverdrinksysteem nemen we u graag mee in onze denkwijze. Op een interactieve manier is er veel ruimte voor uw mening en vragen.

Wij geven ook lezingen aan studiegroepen, verenigingen of boerinnengroepen!

Samen discussiëren over een bepaalde voedingsstrategie, werkwijze en voertechniek geeft u veel bagage mee om over na te denken. Ieder kiest datgene wat bij hem of haar bedrijf past.

Neem contact op