Melktaxi – Easy Milk Mixer op 4 wielen

Melktaxi – Easy Milk Mixer op 4 wielen

Artikelnummer: EMM-4 Categorie:

Onze Easy milk mixer inclusief 230 volt mengmotor, waarmee snel en eenvoudig poedermelk mee kan worden bereid en vervoerd.

De voordelen van de Easy Milk Mixer:

  • Een degelijke constructie
  • Comfortabel en eenvoudig verrijdbaar
  • Houdt de warmte lang vast
  • De Ton heeft een grote afsluitbare vulopening
  • Uitloop van 40 mm
  • Eenvoudig en gemakkelijk te reinigen
Productgroep

ECF Kalverdrinksystemen, Milkbar

Inhoud

110 Liter

Verzending

Gratis

1.025,00 Excl. 21 % BTW


Beschrijving

Melk mixen of vervoeren kan nu heel eenvoudig!

Kunstmelk maken kan heel eenvoudig met deze melktaxi – milk mixer. Vul de ton met de hoeveelheid water dat je nodig bent, (lekker warm +/- 45 graden). Weeg je poeder af, zet dan de mixer aan, en voeg de kunstmelkpoeder toe. 1 a 2 minuten mixen is lang genoeg. Vervolgens is je melk gereed om te voederen.

Ook koemelk vervoeren en opwarmen kan met deze mixer. Om de melk op te warmen gebruiken wij een melkverwarmer die met een dwarsstang in de lepels van de deksel gehangen wordt. De melkverwarmer is uitgerust met een thermosstaat en voorzien van een coatinglaag waardoor reinigen eenvoudig is.

Als de melk op temperatuur is, haal je de melkverwarmer eruit. De deksel erop, en vervolgens kun je de warmer melk voederen aan de dieren.

In beide gevallen is mixen van belang. Als je koemelk opwarmt en langer laat staan, dan komt het vet omhoog. Vervolgens ga je onderaan aftappen. De laatste melk is dan het vetst. Mix de melk even voordat je gaat voeren.

Spoel de mixer dagelijks om met warm water naar iedere voerbeurt en gebruik 1x per week een alkalisch middel om goed te reinigen. Ons advies is om de mixer overdag zonder deksel weg te zetten. Zo droog de ton mooi op, en blijft hij makkelijk schoon.

 

Gerelateerde producten